diumenge, 14 de setembre del 2014

La cuca viu... l'11 de Setembre

Amb majúscula... sí senyor! Setembre amb majúscula, perquè cal i perquè 11 també va amb majúscula, sobretot el d'aquest 2014.
Ja des del 10 de setembre, a la vigília, quan no ens deixaven entrar al Fossar perquè hi havia les particularitats (ai! les personalitats! Vull dir, les autoritats). D'acord que ja havia fet merder preguntant en arribar que per què no deixaven entrar al poble si el Fossar era del poble i que ells se n'anessin al Parlament o al Palau que ja en tenen de llocs per fer-se veure, però el més interessant és quan després d'haver acabat de cantar Els Segadors i al Fossar encara continuaven, un de nosaltres va dir:
- És que sempre el poble els ha d'anar al davant...
Quin 11 de Setembre! Quin 300 aniversari! Quin poble més eixerit! Que no falti mai a la seva paraula i al seu desig. Perquè a la cuca aquests dies li han caigut moltes llàgrimes d'emoció i encara es pregunta si serà veritat que després d'aquest 11 de Setembre ja podrem guardar les estelades a l'armari per treure la senyera.

2 comentaris:

  1. No ens rendirem... Fins que sigui veritat.

    ResponElimina
  2. No saps quines ganes en tinc. L'estelada la portarem sempre al cor, perquè l'hem hagut de passejar molt, però tinc moltes ganes de tenir la senyera com a única bandera. Tampoc cal posar-la a tot arreu, però serà la nostra bandera nacional, amb això ja n'hi ha prou.

    ResponElimina