dissabte, 29 d’agost del 2015

13

Hi ha nits que miro un canal de televisió que es diu "13". "La 13" la diuen, en un perfecte espanyol. De fet, un programa que es diu "Al día. El debate con Carlos Cuesta". Si els vostres televisors no comptabilitzen a l'hora de saber quin és el programa més vist, us el recomano. Acaba cada nit amb un "A levantar España".
Podeu riure, indignar-vos, enfadar-vos, sorprendre-us...
Un dia va sortir un senyor que s'indignava amb Pablo Iglesias perquè havia dit a no sé qui "subnormal" i que si ho feia ell "me echan la caballería... Panda de cabrones".
De pallassades i mentides cada dia. Ara, això sí, els temes preferits són Catalunya i els ajuntaments de Madrid i Barcelona que estan en mans de "Podemos". Són monotemàtics. A Espanya no hi ha res més ni passa res més.
Ara sí, el moderador és molt bo. Si hi ha alguna opinió que va derivant una mica en contra del PP el fa callar, o a algun convidat que no pensa com ell. És el debat del que passa al món? És el seu propi debat, la tirania de la informació.
De fet, en el Tarot el 13 és la mort.


                                  

4 comentaris:

  1. Gràcies per informar-nos tan bé i així en segueixo estalviant el mirar-lo...

    De moment i per molts anys... Seguiré sense veure'ls...

    ResponElimina
  2. No, Carme, recomanable: pots riure si no t'enfades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no m'enfado mai... direm gairebé mai... amb ningú,
      però amb això, segur que m'hi enfadaria, segur... millor que no.

      Elimina
  3. No miro mai aquest canal, només als zappings. En sé prou com per no tenir ganes que em surti una úlcera si els veig, m'ho estalvio. Ja sé que te'ls pots prendre com programes d'humor, però és que al final cansa que siguin tan descaradament tendenciosos. Pensar que molta gent els mira i se'ls creu, esgarrifa.

    ResponElimina